Velkommen til Roskilde Rideklub

Roskilde Rideklub er en klub i rivende udvikling med fokus på både dressur, spring, jagt og breddeaktiviteter - og selvfølgelig mest af alt et godt sammenhold og fællesskab omkring vores heste og ponyer. Rideklubben holder til på Sct. Jørgensbjerggården, der ligger i dejlige, naturskønne omgivelser tæt på Boserup skov og Roskilde Fjord, og blot få minutter fra Roskilde Centrum. Vi tilbyder rideundervisning, hestepension, aktiviteter og stævner - og et godt klubmiljø for medlemmer i alle aldre. 
 
På vores hjemmeside kan du finde praktiske informationer omkring rideklubben, vores elevskole, hestepensionen og klubbens mange aktiviteter. Se vores fantastiske sted i drone view herunder.
 

Lær at ride

Roskilde Rideklubs Elevskole byder dig hjertelig velkommen. Vores mål er at skabe et sted hvor der er plads til alle ryttere, hvor både nybegyndere og mere øvede ryttere kan få mulighed for at udvikle sig i en tryg og inspirerende atmosfære.

Skriv en mail til vores elevskolekoordinator Katja Skovgaard på rideskolen@roskilde-rideklub, for at blive skrevet på venteliste til ridning på elevskolehold.

Læs om undervisningen i Elevskolen 

Opstaldning

Roskilde Rideklub ligger på Sct. Jørgenbjerggården med direkte adgang til Boserup skov og Roskilde Fjord ad smukke naturstier - og blot få minutter fra Roskilde centrum. Alle  opstaldere skal være medlemmer af Roskilde Rideklub og skal tage del i klubarbejdet.

Vi råder over to stalde med i alt plads til 27 privatheste og har adgang til ridecenteret med 20x60 ridehus, to udendørsdressurbaner, et nybygget stort klubhus og en stor grusspringbane.

Mere om hestepension 

Hvordan tilmelder jeg mit barn til ridning?

I øjeblikket har vi venteliste til alle vores ridehold. Hvis du ønsker at blive skrevet op til rideundervisning, skal du skrive en mail til vores elev- og holdekoordinator, Katja Skovgaard på rideskolen@roskilde-rideklub 
Pladser på ridehold tildeles, så vidt muligt, efter den dato, I er blevet skrevet på ventelisten.
Børn kan starte til ridning fra de fylder 6 år, men kan blive skrevet op tidligere.
 

Webshop 


Roskilde Rideklub har sin helt egen webshop hvor du kan shoppe til både dig selv og din pony/hest. Der er mange smarte og praktiske modeller i flere farver og så er der som udgangspunkt enten trykt eller broderet ROR's logo på ryggen (afhængig af modellen). 

For en lille merpris kan der også vælges at få enten hestens eller rytterens navn broderet på brystet.

Gå til webshoppen her


 

Nyheder

KalenderVores sponsorer