Roskilde Rideklub

Plads til alle ryttere uanset niveau

Roskilde Rideklub

Plads til alle ryttere uanset niveau

Velkommen til Roskilde Rideklub

Roskilde Rideklub er en klub i rivende udvikling med fokus på både dressur, spring, jagt og breddeaktiviteter - og selvfølgelig mest af alt et godt sammenhold og fællesskab omkring vores heste og ponyer. Rideklubben holder til på Sct. Jørgensbjerggården, der ligger i dejlige, naturskønne omgivelser tæt på Boserup skov og Roskilde Fjord, og blot få minutter fra Roskilde Centrum. Vi tilbyder rideundervisning, hestepension, aktiviteter og stævner - og et godt klubmiljø for medlemmer i alle aldre. 
 
På vores hjemmeside kan du finde praktiske informationer omkring rideklubben, vores elevskole, hestepensionen og klubbens mange aktiviteter. 
 

Lær at ride

Roskilde Rideklubs Elevskole byder dig hjertelig velkommen. Vores mål med elevskolen er at skabe et sted hvor der er plads til alle ryttere uanset niveau. Vi ønsker, at både nybegyndere og mere øvede ryttere kan få mulighed for at udvikle sig i en god og inspirerende atmosfære.

Skriv en mail til vores elevskolekoordinator Katja Skovgaard på rideskolen@roskilde-rideklub, hvis du godt kunne tænke dig at starte til ridning.

Vis aktuelle hold 

Opstaldning

Roskilde Rideklubs hestepension ligger på Sct. Jørgenbjerggården med direkte adgang til Boserup skov og Roskilde Fjord ad smukke naturstier - og blot få minutter fra Roskilde centrum.

Vi råder over to stalde med i alt plads til 27 privatheste og har adgang til ridecenteret med 20x60 ridehus, to udendørsdressurbaner, et nybygget stort klubhus og en stor grusspringbane.

Mere om hestepension 

Roskilde Rideskole afholder julestævne

Roskilde Rideskole glæder sig til at byde elever og medlemmer af ROR velkommen til julestævne d. 7/12 2019. Vi garanterer de flotteste jule-glimmer-rosetter og et fantastisk juleshow. 

Alle medlemmer får mail når tilmelding er oppe! 

 
 
 

Webshop 


Roskilde Rideklub har sin helt egen webshop hvor du kan shoppe til både dig selv og din pony/hest. Der er mange smarte og praktiske modeller i flere farver og så er der som udgangspunkt enten trykt eller broderet ROR's logo på ryggen (afhængig af modellen). 

For en lille merpris kan der også vælges at få enten hestens eller rytterens navn broderet på brystet.

Gå til webshoppen her


 

Nyheder

KalenderVores sponsorer