Trænere
Caroline Thordal
Beskrivelse

Caroline underviser i elevskolen hver tirsdag og er medlem af elevskoleudvalget. Caroline har redet i 23 år og har selv en hest opstaldet på ROR, han hedder Mistral og er en 20 årig dressurhest. Caroline er selv mest til dressur, men springer også en gang imellem og har også tidligere selv redet military. Det bedste ved at være træner i elevskolen for Caroline er, når hun ser hendes elever overskride nogle grænser, de ellers ikke ville overskride, og at de så får en mega "aha oplevelse" ud af det. Det synes hun er så fedt, at få lov til at være en del af.

Ida Benzon
Hjælpetrænere
Anne Silje Rahr
Beskrivelse

Anne underviser hver anden søndag og er med som hjælpetræner. Anne har redet siden hun var 9 år og har egen hest opstaldet ROR. Han hedder Cocio, er 7 år og primært springpony, men kan også godt ride dressur. Anne er selv springrytter og har sprunget siden hun var 11 år. Det bedste ved at være træner i elevskolen er at se alle de små glade børn gå hjem med et smil på læben med følelsen af, at det bare har været den bedste ridetur, og når de tør at prøve noget nyt, selvom det måske kan være skræmmende til tider.

Caroline Kronholm Nelson