Elevskolehestene
Belize ROR
Farve:Sortbrun
Halvpart:Nora Gregersen

Belize er en super sød hest med et dejligt og roligt temperament. Hun er altid sød på staldgangen, og hun elsker at hygge i stalden. Hun har en sjov vane med at bide i/lege med stort set alt, hvad hun kan komme i nærheden af, som f.eks grimer trillebøre, grebe og træktove. Hun elsker alt der kan spises, og hun bliver altid ivrig, når der er mad i nærheden.

Hun kan nemt rides af både øvede og nybegyndere, også selvom hun godt kan være lidt sløv til tider. Hvis man lærer hende at kende, kan man også godt få hende til at gå flot og samlet i dressuren. Det kræver dog lidt arbejde, fordi hun er lidt stiv og nogle gange svær at få i galop. Hun er best til dressur, når man kræver lidt af hende. så er hun også lettere at få i galop. Til gengæld har hun den dejligste gang, og hun gør altid sit bedste.

Hun er også dygtig til at springe, og hun synes at det er vildt sjovt. Med øvede ryttere kan hun komme over nogle ret høje spring. Belize elsker en god tur i skoven, og selv om hun godt kan være lidt nervøs, gør hun aldrig noget.
Comtesse ROR
Alder:12 år
Stangmål:130 cm
Farve:Mørkebrun
Race:New Forrest
Køn:Hoppe
Halvpart:Flora Stolberg (Instagram: comtesse_og_mig)
Kælenavn:Tesse

Comtesse er en nuttet og meget spinkel lille pony. Hun er god til dressur og gør altid sit bedste, og kan gå pænt i alle gangarter hvis man finder den rigtige teknik. Hun kan godt finde på at løbe lidt i galoppen, hvis man sidder og spænder op på hende. Det bedste råd er bare, at man skal slappe helt af når man rider på hende. Tesse er også meget god til at springe, da hun hos sin gamle ejer blev brugt som springpony.

Hun er sød i stalden, men kan godt blive lidt pigesur når man spænder sadlen eller når man spænder hendes dækken op. Ligesom alle hendes venner, elsker hun alle former for godbidder og snacks.
Daisy ROR
Alder:20 år
Stangmål:137 cm
Farve:Brunblak
Race:Araber/fjordhest
Køn:Hoppe
Halvpart:Marie Ramskov (Instagram: marie_og_daisy)

Daisy er en smuk araber fjordheste blanding, som både kan gå med begyndere og øvede. Daisy er meget let rigelig og reagerer godt for hjælperne. Hun kan gå en rigtig fin dressur og har været med til mange dressurstævner. Hun elsker at springe og på tur kan hun godt finde på at give et glædes bukkespring eller to, hvis man rider hurtigt. Under ridning kan Daisy godt finde på at sparke lidt ud efter de andre, hvis de kommer for tæt på.

Daisy kan godt se sur ud på staldgangen, men gør ikke noget. Dog kan hun godt finde på at nappe lidt når gjorden skal spændes. Hun elsker at blive kløet der hvor sadlen har siddet efter ridning. Og så elsker hun godbidder og alt andet spiseligt.

Ida ROR
Alder:8 år
Stangmål:136 cm
Farve:Sort/mørkebrun
Race:Irish Cob
Køn:Hoppe
Halvpart:Ida Jakobsen (Instagram: Ida.the.irish)

Ida er en super skøn pony, som elsker fart over feltet. Dog er hun også super sød til at gå stille og roligt. Hun er også helt vild med at være i skoven, og har ørererne helt fremme. I dressur er Ida vildt sød, og gør altid sit bedste for rytteren, hun kan godt nogle gange være lidt hurtig hvis hun mister balancen eller misforstår et signal. Hun kan også springe, dog er hun ikke verdensmester, men ligeså snart man har fundet de rigtige knapper kan hun sagtens springe rigtig fint.

Ellers er hun en mega dejlig pony, som både nybegyndere og øvede kan ride. På staldgangen er Ida også vildt sød. Løfter hovene når man beder hende om det og står helt stille. Med gjorden og hovedtøjet er der ingen problemer. Og hun åbner munden helt frivilligt når hun skal have bid i. Ida har en flot lang pandelok, man, hale og hovskæg, som skal plejes ekstra meget.

Lucy ROR
Alder:14 år
Stangmål:138 cm
Farve:Brun, sort man og hale, 4 hvide sokker, stjerne og snip
Race:Araber/New Forrest
Køn:Hoppe
Halvpart:Sophia Skott (Instagram: sophia.og.lucy)

Lille charmerende hoppe, som elsker fart over feltet. Dog er hun meget dygtig til dressur og kan gå rigtig fint og samlet til biddet. Lucy elsker at springe og har sprunget op til 80 cm. Lucy er også sød på tur, og elsker en tur i skoven med meget galop. Dog er hun bange for hajtænder og byskilte malet på jorden.

Lucy er sød og rolig på staldgangen og gaber når hun skal have hovedtøj på. Hendes yndlingssted at blive striglet er imellem ballerne. Hun kan ikke så godt lide at få spændt gjord, så den skal spændes i etapper. Lucy elsker mad, især bananer og hestegodbidder. Lucys bedste ven er Hope fra privatstalden.

Marie ROR
Siofra ROR
Alder:9 år
Stangmål:137 cm
Farve:Sort/hvid broget, hvor det ene øje er brunt og det andet er blåt.
Race:Irish Cob
Køn:Hoppe
Halvpart:Anna Maj Madsen (Instagram: annamaj_og_siofra)

Siofra er en ægte prinsessepony, med en flot lang man, hale og pandelok. Hun er en rigtig hyggepony og elsker at blive nusset om på staldgangen. Hun har meget man, hovskæg og hale som skal passes og plejes hver dag. Hendes to forskellige farvet øjne, gør hende ekstra charmerende.

Siofra kan godt finde på at skyde lidt skulder når man rider hende, men er sød og kan gå med både nybegyndere og øvede ryttere. Hun går både  dressur og spring, og elsker en tur i skoven.

Trumph ROR
Alder:9 år
Stangmål:138 cm
Farve:Hvid
Race:Connemara
Køn:Vallak
Halvpart:Alicia Nielsen (Instagram: alicia_og_trumph)

Trumph er en pony der passer perfekt til både nybegyndere og øvede. Han kan gå virkeligt flot når man først har fundet de rigtige knapper, og har vundet mange dressurstævner. Han har et fantastisk sind da han altid er glad. Han kan både springe og og gå dressur, men han bliver mest brugt i dressur.

Han elsker tid på staldgangen, så han kan blive nusset, blive striglet og få en masse godbidder. Han er helt hvid og kræver derfor en god omgang strigling hver dag.