l Klubmodul.dk - Nem klubadministration
Elevskolehestene
Beauty ROR
Alder:  13 år 
Stangmål:  149 cm
Farve:  Sort
Race:  Blandingsrace
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Victoria Kjærgaard With
 
Beauty er en 13 år gammel hoppe og er en blandingsrace. Hun er 148 cm høj er derfor kategori 1 pony. Beauty er meget sød og nem at styre. Hun laver sjældent ballade og er som regel altid glad (med mindre de andre ponyer kommer lidt for tæt på hende, så kan hun godt se meget sur ud). Beauty er rigtig god til dressur og har med tidligere ejer gået op til LA klasser, og så elsker hun også at springe. 
Belize ROR
Alder:  7 år
Stangmål:  153 cm
Farve:  Sortbrun
Race:  Blandingsrace
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Ida Jakobsen 

Belize er en 7 år gammel hoppe og er en blandingsrace. Hun er 153 cm høj og er derfor hest. Belize er nem i al omgang og har et stille og roligt tempo. Hun kan godt gå lidt langsomt nogle gange, så det kan være en hjælp at have en pisk med. Belize kan gå en rigtig fin dressur og har med tidligere ejer gået LB klasser, og så kan hun også godt lide at springe. Belize er en super sød hest med et dejligt og roligt temperament. Hun er altid sød på staldgangen, og hun elsker at hygge i stalden. Hun har en sjov vane med at bide i/lege med stort set alt, hvad hun kan komme i nærheden af, som f.eks grimer trillebøre, grebe og træktove. Hun elsker alt der kan spises, og hun bliver altid ivrig, når der er mad i nærheden. 
Comtesse ROR
Alder:  12 år
Stangmål:  130 cm
Farve:  Mørkebrun
Race:  New Forrest
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Flora Stolberg 
Kælenavn:  Tesse

Comtesse er en 12 år gammel hoppe af racen New Forrest. Hun er 130 cm høj og er derfor kategori 3 pony. Hun er sød og rar i al omgang og er ikke så stor så selv de små piger kan nå med sadlen og hovedtøjet. Hun synes dog ikke at det er så rart at får spændt gjorden. Derfor skal det gøres gradvist, så hun kan få lov til at vende sig til det. Hun er en pony som både kan være meget langsom, men også have et ekstra gear, særligt i galop, dog er hun let at stoppe igen. Comtesse kan også godt lide at springe og det er hun også god til.

Daiquiri ROR
Alder: 
Stangmål: 
Farve: 
Race:  
Køn:  
Halvpart:
 
BESKRIVELSE
Gucci ROR
Alder:   
Stangmål:   
Farve:
Race:
Køn: 
Halvpart:   


BESKRIVELSE

 


 
Ida ROR
Alder:  8 år 
Stangmål:  136 cm
Farve:  Sort/mørkebrun
Race:  Irish Cob
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Camilla Edske
 
Ida er en 8 år gammel hoppe af racen Irish Cob. Hun er 136 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Ida er meget sød og nem i al omgang. Hun står altid stille når hun bliver striglet og opsadlet og så kan hun rigtig godt lide at blive kløet på halsen og under fletningen. Ida er god til både dressur og springning, og både begyndere og øvede kan ride hende. Ida har en flot lang pandelok, man, hale og hovskæg, som skal plejes ekstra meget.

Marie ROR
Alder:  14 år 
Stangmål:  135 cm
Farve:  Sort
Race:  Blandingsrace
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Wilma Rasmussen

Marie er en 14 år gammel hoppe og er en blanding af flere forskellige racer. Hun er ca. 135 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Marie er sød i al håndtering, men synes ikke det er så rart at får spændt gjord. Derfor skal det gøres langsomt og lidt ad gangen. Marie kan rides af alle, og er flink til både dressur og spring - og elsker også en tur i skoven!
Nonsens ROR
Alder:  
Stangmål:
Farve:
Race: 
Køn: 
Halvpart:  


BESKRIVELSE

 

Siofra ROR
Alder:  9 år 
Stangmål:  137 cm
Farve:  Sort/hvid broget 
Race:  Irish Cob
Køn:  Hoppe
Halvpart:
  Anna Maj Madsen 

Siofra er en 9 år gammel hoppe af racen Irish Cob. Hun er 137 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Siofra er meget sød og en af de nemmeste heste vi har til at sadle op. Hun er også meget sød at ride, men kan godt finde på at skyde skulderen, så hun går sidelæns. Hun er derfor en super god lære pony og når man kan styre hende den rigtige vej, så kan man styre dem alle sammen. Siofra kan også rigtig godt lide at springe, hvor der kan komme lidt ekstra fart over feltet. Siofra er en ægte prinsessepony, med en flot lang man, hale og pandelok. Hun er en rigtig hyggepony og elsker at blive nusset om på staldgangen. Hun har meget man, hovskæg og hale som skal passes og plejes hver dag. Hendes to forskellige farvet øjne, gør hende ekstra charmerende. Spirit ROR
Alder:   
Stangmål:   
Farve:
Race:
Køn:  
Halvpart:   


BESKRIVELSE

Vagas ROR
Alder:   
Stangmål:   
Farve:
Race:
Køn:  
Halvpart:   


BESKRIVELSE

Nyheder

KalenderVores sponsorer