Elevskolehestene

Race:Araber/fjordhest
Køn:Hoppe
Halvpart:Nora Vorm

Daisy er en smuk araber fjordheste blanding, som både kan gå med begyndere og øvede. Daisy er meget let rigelig og reagerer godt for hjælperne. Hun kan gå en rigtig fin dressur og har været med til mange dressurstævner. Hun elsker at springe og på tur kan hun godt finde på at give et glædes bukkespring eller to, hvis man rider hurtigt. Under ridning kan Daisy godt finde på at sparke lidt ud efter de andre, hvis de kommer for tæt på.

Daisy kan godt se sur ud på staldgangen, men gør ikke noget. Dog kan hun godt finde på at nappe lidt når gjorden skal spændes. Hun elsker at blive kløet der hvor sadlen har siddet efter ridning. Og så elsker hun godbidder og alt andet spiseligt.

Lucy ROR
Alder:14 år
Stangmål:138 cm
Farve:Brun, sort man og hale, 4 hvide sokker, stjerne og snip
Race:Araber/New Forrest
Køn:Hoppe
Halvpart:Sophia Skott

Lille charmerende hoppe, som elsker fart over feltet. Dog er hun meget dygtig til dressur og kan gå rigtig fint og samlet til biddet. Lucy elsker at springe og har sprunget op til 80 cm. Lucy er også sød på tur, og elsker en tur i skoven med meget galop. Dog er hun bange for hajtænder og byskilte malet på jorden.

Lucy er sød og rolig på staldgangen og gaber når hun skal have hovedtøj på. Hendes yndlingssted at blive striglet er imellem ballerne. Hun kan ikke så godt lide at få spændt gjord, så den skal spændes i etapper. Lucy elsker mad, især bananer og hestegodbidder. Lucys bedste ven er Hope fra privatstalden.

Trumph ROR