Elevskolehestene
Aslan ROR
Alder:  17 år 
Stangmål:  165 cm
Farve:  Sort
Race:  Friser
Køn:  Vallak
Halvpart:  Lenka Baudier Nielsen
 
Aslan er en 17 år gammel vallak af racen Friser. Han er ca. 165 cm høj og er derfor hest. Aslan har været elevskolehest det meste af sit liv, og det synes han heldigvis er dejligt. Han er en klog hest, som godt kan finde på tricks (f.eks. at stoppe op midt i det hele på banen eller lade som om, at han er tørstig og vil drikke vand, men i virkeligheden vil han bare have pause). Selvom han kan være ’fræk’, så er han lige så sød, som han er stor, og selv de helt små ryttere kan ride ham og styre ham rundt. Aslan er bedst til dressur, men kan også godt lide at springe en gang i mellem. 
Beauty ROR
Alder:  13 år 
Stangmål:  149 cm
Farve:  Sort
Race:  Blandingsrace
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Victoria Kjærgaard With
 
Beauty er en 13 år gammel hoppe og er en blandingsrace. Hun er 148 cm høj er derfor kategori 1 pony. Beauty er meget sød og nem at styre. Hun laver sjældent ballade og er som regel altid glad (med mindre de andre ponyer kommer lidt for tæt på hende, så kan hun godt se meget sur ud). Beauty er rigtig god til dressur og har med tidligere ejer gået op til LA klasser, og så elsker hun også at springe. 
Belize ROR
Alder:  7 år
Stangmål:  153 cm
Farve:  Sortbrun
Race:  Blandingsrace
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Ida Jakobsen 

Belize er en 7 år gammel hoppe og er en blandingsrace. Hun er 153 cm høj og er derfor hest. Belize er nem i al omgang og har et stille og roligt tempo. Hun kan godt gå lidt langsomt nogle gange, så det kan være en hjælp at have en pisk med. Belize kan gå en rigtig fin dressur og har med tidligere ejer gået LB klasser, og så kan hun også godt lide at springe. Belize er en super sød hest med et dejligt og roligt temperament. Hun er altid sød på staldgangen, og hun elsker at hygge i stalden. Hun har en sjov vane med at bide i/lege med stort set alt, hvad hun kan komme i nærheden af, som f.eks grimer trillebøre, grebe og træktove. Hun elsker alt der kan spises, og hun bliver altid ivrig, når der er mad i nærheden. 
Comtesse ROR
Alder:  12 år
Stangmål:  130 cm
Farve:  Mørkebrun
Race:  New Forrest
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Flora Stolberg 
Kælenavn:  Tesse

Comtesse er en 12 år gammel hoppe af racen New Forrest. Hun er 130 cm høj og er derfor kategori 3 pony. Hun er sød og rar i al omgang og er ikke så stor så selv de små piger kan nå med sadlen og hovedtøjet. Hun synes dog ikke at det er så rart at får spændt gjorden. Derfor skal det gøres gradvist, så hun kan få lov til at vende sig til det. Hun er en pony som både kan være meget langsom, men også have et ekstra gear, særligt i galop, dog er hun let at stoppe igen. Comtesse kan også godt lide at springe og det er hun også god til.

Ida ROR
Alder:  8 år 
Stangmål:  136 cm
Farve:  Sort/mørkebrun
Race:  Irish Cob
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Camilla Edske
 
Ida er en 8 år gammel hoppe af racen Irish Cob. Hun er 136 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Ida er meget sød og nem i al omgang. Hun står altid stille når hun bliver striglet og opsadlet og så kan hun rigtig godt lide at blive kløet på halsen og under fletningen. Ida er god til både dressur og springning, og både begyndere og øvede kan ride hende. Ida har en flot lang pandelok, man, hale og hovskæg, som skal plejes ekstra meget.

Lucy ROR
Alder:  14 år
Stangmål:  138 cm
Farve:  Brun, sort man og hale, 4 hvide sokker, stjerne og snip 
Race:  Araber/New Forrest
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Sophia Skott

Lucy er en 14 år gammel hoppe af en blanding af Araber og New Forrest. Hun er 138 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Lucy er sød og rolig på staldgangen og gaber når hun skal have hovedtøj på, men synes ikke det er så rart at får spændt gjord. Derfor skal det gøres langsomt og lidt ad gangen. Lucy kan gå en fin dressur og har også sprunget op til 80 cm. Lucy er også sød på tur, og elsker en tur i skoven med meget galop. Lucy elsker mad, især bananer og hestegodbidder. Lucys bedste ven er Hope fra privatstalden.

 


 
Marie ROR
Alder:  14 år 
Stangmål:  135 cm
Farve:  Sort
Race:  Blandingsrace
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Wilma Rasmussen

Marie er en 14 år gammel hoppe og er en blanding af flere forskellige racer. Hun er ca. 135 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Marie er sød i al håndtering, men synes ikke det er så rart at får spændt gjord. Derfor skal det gøres langsomt og lidt ad gangen. Marie kan rides af alle, og er flink til både dressur og spring - og elsker også en tur i skoven!
Mimi ROR
Alder:  6 år
Stangmål:  155 cm
Farve:  Brun
Race:  Engelsk fuldblod
Køn:  Hoppe
Halvpart:  Marie Ramskov 

Mimi er en 6 år gammel hoppe af racen Engelsk Fuldblod. Hun er ca. 155 cm høj og er derfor hest. Mimi har, på trods af sit korte liv, både prøvet at være galophest og polohest. Heldigvis for os er Mimi bedst til at være elevskolehest, så derfor bor hun nu hos os. Mimi er en stille og rolig hest, som ikke har så meget fart på og som er sød og nem at håndtere. Hun er ikke så gammel og derfor mangler hun til tider lidt balance, som nok skal komme med tiden. Hun kan godt lide at springe, men mangler lidt øvelse her også.

 

Siofra ROR
Alder:  9 år 
Stangmål:  137 cm
Farve:  Sort/hvid broget 
Race:  Irish Cob
Køn:  Hoppe
Halvpart:
  Anna Maj Madsen 

Siofra er en 9 år gammel hoppe af racen Irish Cob. Hun er 137 cm høj og er derfor kategori 2 pony. Siofra er meget sød og en af de nemmeste heste vi har til at sadle op. Hun er også meget sød at ride, men kan godt finde på at skyde skulderen, så hun går sidelæns. Hun er derfor en super god lære pony og når man kan styre hende den rigtige vej, så kan man styre dem alle sammen. Siofra kan også rigtig godt lide at springe, hvor der kan komme lidt ekstra fart over feltet. Siofra er en ægte prinsessepony, med en flot lang man, hale og pandelok. Hun er en rigtig hyggepony og elsker at blive nusset om på staldgangen. Hun har meget man, hovskæg og hale som skal passes og plejes hver dag. Hendes to forskellige farvet øjne, gør hende ekstra charmerende. Nyheder

KalenderVores sponsorer