Undervisningsplan pr. 1. januar 2020

Spring øvede

11.30-12.15

12.15-13.00

Hvis du vil starte til ridning

Roskilde Rideklubs elevskole oplever i øjeblikket stor tilstrømning, og vi kan derfor ikke love plads på vores hold med det sammen. Men vi forsøger altid at få plads til nye elever og fører venteliste, hvor I løbende vil blive opdateret på, hvor I står på listen.

Hvis du har lyst til at starte til ridning, eller vil vide, hvor I står på ventelisten, skal du kontakte vores elevskolekoordinater Katja Skovgaard via mail rideskolen@roskilde-rideklub.dk

Lukkedage i elevskolen

Lukkedagene i elevskolen følger som udgangspunkt ferie- og fridagene i Roskilde kommunes skoler samt øvrige helligdage, der falder på søndage. Dog kan der i nogle tilfælde godt være ridning alligevel, tjek derfor altid vores aktivitetskalender.
Juli måned er betalingfri (ingen almindelig holdundervisning), og alle hold kan kan påregne minimum 40 undervisningsgange pr. kalenderår.
I forbindelse med afholdelse af stævner mv, kan der forekomme aflysning af undervisning.