Sjov Ferie d. 30. juli
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Heste-hygge i Roskilde Rideklub - i samarbejde med Sjov Ferie

Har du lyst til en dag med søde ponyer, ridning og masser af heste-viden? I skal lære om hestens pasning, I skal strigle og passe hestens boks, og I skal selvfølgelig prøve at ride!

Hvornår: Den 30. juli 2020 kl. 9.00 – 15.00
Hvor: Roskilde Rideklub, Sct Jørgensbjerggården, Vesterdal 2 C, 4000 Roskilde
Antal deltagere: 16 – to deltagere deles om en pony.
Pris: 100,00 DKK
For hvem: For absolutte nybegyndere – ingen forudsætninger kræves.
Udstyr: Godkendt ridehjelm og støvler med lange skafter og en lille hæl (gummistøvler er fint) skal bruges ved al omgang med hestene. Skriv ved tilmelding, om I selv medbringer ridehjelm, ellers har rideklubben lånehjelme, der deles mellem deltagerne. Medbring for en sikkerheds skyld en cykelhjelm.
Anden info: Medbring drikkelse og madpakke. Og også meget gerne en kæphest, hvis du har sådan en :-)

Tilmelding åbner 22. juni 2020 - husk, at I skal oprette jer som brugere på hjemmesiden, for at kunne melde til.

29.07.2020
30.07.2020 kl. 09.00 - 30.07.2020 kl. 15.00
100,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'