Klubmodul henter siden
Juleridelejr med overnatning
Der er desværre ikke flere ledige pladser
JULERIDELEJR D. 20. - 22. DECEMBER

Som noget nyt har vi i år valgt at afholde en mini-juleridelejr! Vi pakker os ind i tøj efter vejret og gemmer os i ridehallen og vores opvarmet klubhus, hvis vejret er helt umuligt. I skal passe ’jeres’ pony, som om det var jeres egen og selvfølgelig hjælpe til med staldarbejdet. I får lov til at opleve og lære ting på både hesteryg og fra jorden, som I ikke gør til daglig. Vi skal overnatte i vores klubhus, hvor vi skal spise, se hestefilm (måske der også sniger sig en julefilm ind?), fortælle historier og meget mere. 

Ridelejren er åben for alle niveauer, og vi inddeler jer i grupper efter jeres rideniveau og jeres alder, så alle får noget ud af undervisningen.
Trænerne tildeler heste/ponyer. Der kan ønskes hest/ponyer i kommentarfeltet, men vi kan ikke love, at du får netop den hest/pony, du allermest ønsker dig. Private heste/ponyer er selvfølgelig også velkomne!
 
Prisen for juleridelejren med leje af elevskolepony/hest er 1200 kr. Prisen for deltagelse med egen pony er  900 kr. Prisen er inklusiv forplejning.
 
Mere info kommer når vi nærmer os. 

 
Tilmeldte
9 /9
Tilmeldingsfrist
19.12.2021
Tidspunkt
20.12.2021 kl. 09.00 - 22.12.2021 kl. 15.00
Sted
Vesterdal 2c, 4000 Roskilde
Ridning på elevskolepony
Ridning på egen pony hest opstaldet på ROR
Total

Nyheder

KalenderVores sponsorer